We make it personal.

Bij MassInfra draait het om die persoonlijke touch. Je hebt altijd een vast aanspreekpunt, of je nu een vraag hebt of gewoon wilt sparren. En het beste? Geen zorgen over extra kosten.

We vinden persoonlijke begeleiding essentieel. Samenwerken en overleggen is key voor iets moois dat bijdraagt aan de groei van ons allebei.

Ontdek onze diensten

De kracht van marketing automatisering

Marketing automatisering omvat het gebruik van software en technologieën om marketingprocessen te automatiseren, zoals het verzenden van gepersonaliseerde e-mails, het bijhouden van klantinteracties en het analyseren van campagneresultaten. MassInfra begrijpt de potentiële impact van marketing automatisering op bedrijven van elke omvang en industrie. Daarom bieden ze uitgebreide diensten aan om bedrijven te helpen bij het volledig benutten van deze krachtige tool.

Uitvoerende werkzaamheden uit handen nemen

MassInfra neemt een breed scala aan uitvoerende werkzaamheden uit handen, waardoor bedrijven zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten terwijl ze profiteren van een effectieve e-mailmarketingstrategie en marketingautomatisering. Hier zijn enkele van de belangrijkste gebieden waarop MassInfra ondersteuning biedt:

Onze
ondersteuning

E-mailcampagne Creatie en Uitvoering:

MassInfra's team van ervaren marketeers en copywriters staat klaar om boeiende en effectieve e-mailcampagnes te creëren en uit te voeren. Van het ontwerpen van aantrekkelijke e-mailsjablonen tot het schrijven van overtuigende inhoud, MassInfra zorgt voor elke stap van het proces.

Segmentatie en Personalisatie:

Om ervoor te zorgen dat elke klant de juiste boodschap op het juiste moment ontvangt, voert MassInfra uitgebreide segmentatie en personalisatie uit op basis van demografische gegevens, koopgedrag en eerdere interacties. Dit helpt bij het verhogen van de betrokkenheid en conversies.

Automatisering Workflows:

MassInfra ontwikkelt geavanceerde automatisering workflows die bedrijven helpen bij het automatiseren van repetitieve taken en het leveren van relevante inhoud op basis van het gedrag van de klant. Van welkomstsequenties tot verlaten winkelwagenherinneringen, onze workflows zijn ontworpen om de betrokkenheid te vergroten en de conversies te verhogen.

Analyse en Optimalisatie:

Door voortdurende monitoring en analyse van campagneresultaten, identificeert MassInfra kansen voor verbetering en optimalisatie. Of het nu gaat om het testen van verschillende onderwerpregels of het fine-tunen van automatiseringsregels, we streven altijd naar maximale prestaties en ROI voor onze klanten.

Conclusie

Door samen te werken met MassInfra voor hun e-mailmarketing en marketingautomatiseringsbehoeften, kunnen bedrijven profiteren van uitgebreide ondersteuning en expertise op deze cruciale gebieden. Door het uit handen nemen van uitvoerende werkzaamheden stelt MassInfra bedrijven in staat om zich te concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl ze tegelijkertijd profiteren van een effectieve en efficiënte marketingstrategie die de groei stimuleert en resultaten oplevert. Met MassInfra als partner kunnen bedrijven met vertrouwen vooruit kijken naar een succesvolle toekomst in de digitale wereld van e-mailmarketing en marketingautomatisering.

Neem contact op
Fred van Panhuis, Partner

Waarom MassInfra?

Als je met e-mailmarketing jouw succes wilt vergroten,  dan is dit waarom je voor MassInfra kiest:

01

Fantastische service

We staan niet alleen bekend om onze uitmuntende service, we zijn er ook wanneer je ons nodig hebt: altijd paraat en bereikbaar.

02

Jarenlange ervaring

Je kunt vertrouwen op onze expertise, opgebouwd in diverse branches. Wij begrijpen jouw unieke behoeften en hebben onze diensten daarop ingericht.

03

Certified Consultant van ActiveCampaign

Vanwege onze diepgaande kennis van het platform ben je verzekerd van de nieuwste inzichten en optimale resultaten.